środa, 22 marca 2017

Warsztaty z Olejem Wielkopolskim w Comfort Food Studio

Olej Wielkopolski zorganizował dla blogerów na warszawskich Koszykach w Comfort Food Studio warsztaty. 
Czy smak ma płeć? Czy miejsce kwiatów jest tylko w wazonie? 


Autorem przepisów był Damian Kordas uczestnik MasterChefa. 
Przyznam szczerze, że nie oglądam MasterChefa. Na stronie internetowej tego programu i poczytałam o Damianie, aby coś o nim wiedzieć;)
Zrobił na mnie duże wrażenie.  
Ale jeszcze większe wrażenie zrobiła interakcja z nim na żywo. 



Przepisy, które dla nas przygotował były smaczne, delikatne, pełne smaku i aromatycznie doprawione, udekorowane kwiatami.


Zanim przeszliśmy do praktyki, zostaliśmy przywitani pysznymi przystawkami.




Gryczane pulpeciki z batatami z hummusem z bobu i chrzanową śmietaną.



Placuszki gryczane z sosem borówkowo- lnianym



Serdecznie dziękuję za wspaniały wieczór z Olejem Wielkopolskim. 

3 komentarze:

  1. cudowne warsztaty to musiały być!
    A jakże sama bym wzięła w takich udział <3

    OdpowiedzUsuń
  2. To musiały być super warsztaty:)

    OdpowiedzUsuń
  3. Dania wyglądają bardzo apetycznie :) Świetne warsztaty, zazdroszczę :)

    OdpowiedzUsuń