Współpraca

Ukończyłam kursy fotografii a sztuki stylizacji potraw uczyłam się od najlepszej polskiej stylistki i fotografki kulinarnej. Publikacje moje ukazują się w Gotuj w Stylu Eko, Magazynie blogerów DURSZLAK, Przyślij przepis. 

Kontakt:

azgotuj@gmail.com








































Moje zdjęcie do okładki magazynu Gotuj w stylu eko. 
Zima 2019.  Nakład 35 tyś egzemplarzy


Współpracuję z www.gotujwstylueko.pl



mogę współpracować z Tobą

sesja fotograficzna
lokowanie produktu
przepis+ foto
pisanie artykułów 

Zapytaj mnie

azgotuj@gmail.com

Dotychczas moje artykuły opatrzone moimi fotografiami ukazały się w kwartalniku Gotuj w stylu eko oraz na stronie www.gotujwstylueko.pl

Kapusta czerwona - Dlaczego warto ją jeść?

https://gotujwstylueko.pl/artykuly/eko-produkty/kapusta-czerwona-dlaczego-warto-ja-jesc

Cebula! Czy warto ją jeść, przecież doprowadza nas do łez?
https://gotujwstylueko.pl/artykuly/eko-produkty/cebula-czy-warto-ja-jesc-przeciez-doprowadza-nas-do-lez-

Pomidor - świeży czy ugotowany?
https://gotujwstylueko.pl/artykuly/eko-produkty/pomidor-swiezy-czy-ugotowany

Jagoda leśna i borówka amerykańska
https://gotujwstylueko.pl/artykuly/eko-produkty/jagoda-lesna-i-borowka-amerykanska-

Brokuł a profilaktyka antynowotworowa
https://gotujwstylueko.pl/artykuly/eko-produkty/brokul-a-profilaktyka-antynowotworowa

Czysty dom bez chemii
https://gotujwstylueko.pl/artykuly/eko-styl/czysty-dom-bez-chemii

PROWANSJA... naturalnie... czyli opowieść o lawendzie, ziołach, oliwie i soli
https://gotujwstylueko.pl/artykuly/podroze/prowansja...-naturalnie...-czyli-opowiesc-o-lawendzie-ziolach-oliwie-i-soli

Ocet jabłkowy - hit czy kit
https://gotujwstylueko.pl/artykuly/eko-produkty/ocet-jablkowy-hit-czy-kit-

Kiełki - rodzaje, właściwości, zastosowanie
https://gotujwstylueko.pl/artykuly/eko-produkty/kielki-rodzaje-wlasciwosci-zastosowanie

Repelenty - naturalne substancje odstraszające owady
https://gotujwstylueko.pl/artykuly/eko-styl/repelenty-naturalne-substancje-odstraszajace-owady

Nabiał kozi i owczy - Czy może być pyszny? Taaak
https://gotujwstylueko.pl/artykuly/eko-produkty/nabial-kozi-i-owczy-czy-moze-byc-pyszny-taaak

Kąpiel w stylu eko - relaksująca, oczyszczająca, przeciwskurczowa!
https://gotujwstylueko.pl/artykuly/eko-styl/kapiel-w-stylu-eko-relaksujaca-oczyszczajaca-przeciwskurczowa

Węgiel aktywny - w medycynie, kosmetyce, kulinariach - przepisy
https://gotujwstylueko.pl/artykuly/eko-produkty/wegiel-aktywny-w-medycynie-kosmetyce-kulinariach-przepisy-


Apulia - Serce Italii - Pocztówki z wakacji
https://gotujwstylueko.pl/artykuly/podroze/apulia-serce-italii-pocztowki-z-wakacji-

Walentynki! W kuchni do serca!
https://gotujwstylueko.pl/artykuly/eko-styl/walentynki-w-kuchni-do-serca

Zdrowe Święta Wielkanocne

https://gotujwstylueko.pl/artykuly/eko-styl/zdrowe-swieta-wielkanocne-

Tradycyjna Wigilia w naszym domu
https://gotujwstylueko.pl/artykuly/eko-styl/tradycyjna-wigilia-w-naszym-domu-

Szybki zdrowy obiad

https://gotujwstylueko.pl/artykuly/kulinarne-abc/szybki-zdrowy-obiad

Dieta na podniesienie poziomu żelaza
https://gotujwstylueko.pl/artykuly/kulinarne-abc/dieta-na-podniesienie-poziomu-zelaza

Sosy, ich rodzaje oraz sposoby przyrządzania
https://gotujwstylueko.pl/artykuly/kulinarne-abc/sosy-ich-rodzaje-oraz-sposoby-przyrzadzania

Dobra ZUPA! Bogactwo zdrowia, smaku i koloru.
https://gotujwstylueko.pl/artykuly/kulinarne-abc/dobra-zupa-bogactwo-zdrowia-smaku-i-koloru


Dzień z dietą św. Hildegardy

https://gotujwstylueko.pl/artykuly/kulinarne-abc/dzien-z-dieta-sw.-hildegardy-

Jadłospis na dania z niskim indeksem glikemicznym
https://gotujwstylueko.pl/artykuly/kulinarne-abc/jadlospis-na-dania-z-niskim-indeksem-glikemicznym

Dieta Sirtfood
https://gotujwstylueko.pl/artykuly/kulinarne-abc/dieta-sirtfood

Zastosowanie kawy w kulinariach

https://gotujwstylueko.pl/artykuly/kulinarne-abc/zastosowanie-kawy-w-kulinariach

Chleb żytni na zakwasie domowym
https://gotujwstylueko.pl/artykuly/kulinarne-abc/chleb-zytni-na-zakwasie-domowym

Fermentacja - kiszenie drogą do zdrowia

https://gotujwstylueko.pl/artykuly/kulinarne-abc/fermentacja-kiszenie-droga-do-zdrowia-

Sezam w sushi
https://gotujwstylueko.pl/artykuly/kulinarne-abc/sezam-w-sushi

Sushi - krok po kroku - w tysiącletniej zdrowej diecie
https://gotujwstylueko.pl/artykuly/kulinarne-abc/sushi-krok-po-kroku-w-tysiacletniej-zdrowej-diecie

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz