piątek, 29 marca 2013

Szaszłyki z przepiórczymi jajami


Bardzo szybka przekąska. Ładnie prezentuje się na stole. Zostało mi kilka sztuk przepiórczych.  Fajnie byłoby dodać mozzarelki, ale ja ich nie miałam. Do nich podaje dip czosnkowy lub ze szczypiorkiem


6 sztuk pomidorków koktajlowych
6 jajek przepiórki na twardo
sól i pieprz
szczypiorek



11 komentarzy:

  1. Wyglądają mega apetycznie:)Buziaczki Kochana:*

    OdpowiedzUsuń
  2. musze powiedzieć, że bardzo ciekawy pomysł, zwłaszcza na wielkanoc :) super wyglądają!

    OdpowiedzUsuń
  3. Bardzo fajny pomysł na wielkanocną przystawkę :)
    Wszystkiego dobrego ... życzę Ci Świąt zdrowych , radosnych i pełnych miłości :)

    OdpowiedzUsuń
  4. Już jutro Niedziela Wielkanocna, więc kliknij proszę... :)

    http://kokilka.blogspot.com/2013/03/kolorowych-swiat.html

    OdpowiedzUsuń
  5. A ja myślałam, że to kulki mozzarelli ;)

    OdpowiedzUsuń
  6. Idealne barwy na przekąskę podczas meczu polskiej reprezentacji ;)

    OdpowiedzUsuń
  7. Patriotyczne zestawienie kolorów :)

    OdpowiedzUsuń
  8. ale pięknie się prezentują!

    OdpowiedzUsuń