W Cook up Studio odbyły się warsztaty zorganizowane przez Lidl Polska,"Bez laktozy? Bez glutenu? w Lidlu BEZ kłopotu". Warsztaty poprowadziła ambasadorka Daria Ładocha. I wiecie co? Po tych warsztatach już nigdy nie przejdę obojętnie koło białej rzodkiewki.
Każda z nasz otrzymała od Darii cenne wskazówki dotyczące własnego zdrowia. Daria posiada nieprzeciętną wiedzę z zakresu zdrowia i kulinariów. Pomogła każdej z nas.
Zebrała się fantastyczna grupa kobiet, których wspólną pasją jest gotowanie, zdrowe odżywianie.
Daria przygotowała dla nas MENU:
Pasta z groszku i awokado z prażonym słonecznikiem, chilli i kolendrą.
Krem z białej rzodkiewki z oliwą truflową i suszonymi pomidorami.
Krewetki duszone na winie z dodatkiem pietruszki i ryżem cytrynowo- miętowym.
Sorbet z mango z ciepłą śmietanką kokosową i orzechami.
Pasta z groszku i awokado z prażonym słonecznikiem, chilli i kolendrą.
Krem z białej rzodkiewki z oliwą truflową i suszonymi pomidorami.
Krewetki duszone na winie z dodatkiem pietruszki i ryżem cytrynowo- miętowym.
Sorbet z mango z ciepłą śmietanką kokosową i orzechami.
Serdecznie dziękuję Lidl Polska za cudowne spotkanie przy wiosennym stole z pysznym jedzeniem, fantastyczną prowadzącą i blogerami <3