Na początku grudnia zostałam za proszona na warsztaty kulinarne z pokazem iluzjonisty przez firmę Sokołów. Pobyt tam w dworku jest zawsze niezwykły. I tym razem oprócz pysznych dań przygotowanych z produktów Sokołów miałyśmy pokaz iluzjonisty.
Osobiście bardzo cenię pasty, pasztety warzywne oraz hummus firmy Sokołów "Z gruntu dobre".
Przedstawiciele firmy Sokołów przywitali nas ja zawsze ciepło.
Szef kuchni Dominik Moskalenko przygotował dla nas przystawkę w typie vitello tonnato lecz cielęcinę zastąpiła krucha i soczysta polędwiczka wieprzowa z chrupiącymi kaparkami.
Na kuskusie Dominik zaserwował schab z suszonymi owocami.
Deser to przepyszna gorąca czekoladowa babeczka z lodami waniliowymi z rodzynkami i skórką pomarańczy ( wspaniały!!!)
Dziękuję firmie Sokołów, organizatorom i blogerom za wspaniałą atmosferę.