SKŁADNIKI:
1 opakowanie tartaletek kruchych łódeczki Bio Schiffchen ( dostępne w sklepach ekologicznych)
1 awokado
pomidor
1 sztuka wędzonego filetu z pstrąga
1 łyżeczka natki
sok z połówki cytryny
skórka z cytryny do smaku
2 łyżki oliwy
sól do smaku
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Łódeczki wypiecz w piekarniku według przepisu na opakowaniu. Awokado, pomidora potnij w kostkę, filet z pstrąga porwij na małe kawałki.
Wymieszaj z sokiem z cytryny, oliwą, skórką z cytryny i natką.
Salsę nakładaj do wypieczonych ale chłodnych łódeczek.
pomidor
1 sztuka wędzonego filetu z pstrąga
1 łyżeczka natki
sok z połówki cytryny
skórka z cytryny do smaku
2 łyżki oliwy
sól do smaku
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Łódeczki wypiecz w piekarniku według przepisu na opakowaniu. Awokado, pomidora potnij w kostkę, filet z pstrąga porwij na małe kawałki.
Wymieszaj z sokiem z cytryny, oliwą, skórką z cytryny i natką.
Salsę nakładaj do wypieczonych ale chłodnych łódeczek.