SKŁADNIKI:
1 opakowanie tartaletek kruchych łódeczki Bio Schiffchen ( dostępne w sklepach ekologicznych)
1 awokado
pomidor
1 sztuka wędzonego filetu z pstrąga
1 łyżeczka natki
sok z połówki cytryny
skórka z cytryny do smaku
2 łyżki oliwy
sól do smaku
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Łódeczki wypiecz w piekarniku według przepisu na opakowaniu. Awokado, pomidora potnij w kostkę, filet z pstrąga porwij na małe kawałki.
Wymieszaj z sokiem z cytryny, oliwą, skórką z cytryny i natką.
Salsę nakładaj do wypieczonych ale chłodnych łódeczek.
pomidor
1 sztuka wędzonego filetu z pstrąga
1 łyżeczka natki
sok z połówki cytryny
skórka z cytryny do smaku
2 łyżki oliwy
sól do smaku
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA:
Łódeczki wypiecz w piekarniku według przepisu na opakowaniu. Awokado, pomidora potnij w kostkę, filet z pstrąga porwij na małe kawałki.
Wymieszaj z sokiem z cytryny, oliwą, skórką z cytryny i natką.
Salsę nakładaj do wypieczonych ale chłodnych łódeczek.
Świetnie to wygląda.. takie "łódeczki" :)
OdpowiedzUsuńWow! Cudowne!
OdpowiedzUsuńZjadłabym na pewno nie jedną...
Wędzona ryba, cytryna i awokado to cudowne połączenie :)
OdpowiedzUsuńŚwietna zakąska :)
OdpowiedzUsuńEfektowne i smakowite, aż oczy się śmieją do tych łódeczek :)
OdpowiedzUsuńależ apetycznie wyglądają! :)
OdpowiedzUsuńWspaniale wyglądają:)
OdpowiedzUsuńWspaniale wyglądają! Jak ja lubię takie jedzonko!
OdpowiedzUsuńPyszna i pomysłowa przekąska.
OdpowiedzUsuńPrzepysznie podane :)
OdpowiedzUsuńale fajny pomysł! na imprezę perfceto!
OdpowiedzUsuńMiałam pytać skąd masz foremki, ale już wiem ;)
Pyszna przekąska, która wspaniale się prezentuje :)
OdpowiedzUsuńprezentują się cudnie, idealne kiedy spodziewamy się gości <3
OdpowiedzUsuńPięknie będą prezentować się na imprezowym stole :)
OdpowiedzUsuńUwielbiam wędzonego pstrąga!
OdpowiedzUsuń