

Zastaliśmy przywitani kieliszkiem prosecco i pysznymi wędlinami z mnóstwem owoców.
Obejrzeliśmy film firmy Sokołów o jakości jaką charakteryzują się produkty Sokołowa.
Grille Webera zostały "odpalone" a my ruszyliśmy przygotowywać dania do grillowania.
Każdy z nas wylosował przepis i miał sam lub w teamie pracować na nasz wspólny sukces.
Nasze menu zawierało: grzanki z masłem czosnkowym, sałatkę z arbuzem i fetą, żeberka z grilla, szaszłyki, grillowane warzywa, ziemniaczki pieczone z boczkiem i z oscypkiem, sałatka z rostbefem i wiele dodatków w postaci sosów i dipów.
Stoły uginały się od bardzo dobrej jakości produktów.
Sommelier z firmy Czerwona Oliwka profesjonalnie doradzał nam jak łączyć wino z poszczególnymi smakami naszych dań.
Najprzyjemniejsza część naszych warsztatów degustacja i wspólne biesiadowanie.
Serdecznie dziękuję za zaproszenie. Za spotkanie wspaniałych ludzi. Gotowanie w takim towarzystwie to prawdziwa przyjemność.