Od A do Z ugotujesz
Inspiracje kulinarne. Łatwe gotowanie
Etykiety
Bezglutenowe
Na deser
Obiad
Kolacja
Przekąski
Śniadanie
Święta Bożego Narodzenia
Zupy
Wielkanoc
Sałatki
Napoje
Recenzje
Przetwory
Warsztaty
Sylwestrowe menu
Konkursy
Miejsca
Testowanie
Strony
Strona główna
Lista przepisów
Współpraca
e-book "Zupa o każdej porze roku"
środa, 23 listopada 2016
Łosoś z pieca z pomidorkami
Na 2 porcje:
300 gram łososia
2 plastry cytryny
słodka papryka
sól morska
pomidorki koktajlowe
Piekarnik 200 stopni.
Rybę umyj i osusz papierem. Oprósz solą i papryką, połóż 2 plastry cytryny. Do ryby dodaj umyte pomidorki i piecz ok 30 minut.
Nowsze posty
Starsze posty
Strona główna
Subskrybuj:
Posty (Atom)