Olej Wielkopolski zorganizował dla blogerów na warszawskich Koszykach w Comfort Food Studio warsztaty.
Czy smak ma płeć? Czy miejsce kwiatów jest tylko w wazonie?
Autorem przepisów był Damian Kordas uczestnik MasterChefa.
Przyznam szczerze, że nie oglądam MasterChefa. Na stronie internetowej tego programu i poczytałam o Damianie, aby coś o nim wiedzieć;)
Zrobił na mnie duże wrażenie.
Ale jeszcze większe wrażenie zrobiła interakcja z nim na żywo.
Przepisy, które dla nas przygotował były smaczne, delikatne, pełne smaku i aromatycznie doprawione, udekorowane kwiatami.
Zanim przeszliśmy do praktyki, zostaliśmy przywitani pysznymi przystawkami.
Gryczane pulpeciki z batatami z hummusem z bobu i chrzanową śmietaną.
Placuszki gryczane z sosem borówkowo- lnianym
Serdecznie dziękuję za wspaniały wieczór z Olejem Wielkopolskim.
cudowne warsztaty to musiały być!
OdpowiedzUsuńA jakże sama bym wzięła w takich udział <3
To musiały być super warsztaty:)
OdpowiedzUsuńDania wyglądają bardzo apetycznie :) Świetne warsztaty, zazdroszczę :)
OdpowiedzUsuń