Spotkaliśmy się w uroczym miejscu w Woli Suchożebrskiej, aby poznać nowe produkty Sokołów Naturrino bez konserwantów, z wysoką zawartością białka, bez dodatku glutaminianu sodu i fosforanów.
Przywitano nas zestawem pysznych wędlin do degustacji.
Podczas słuchania informacji na temat nowości produktów Sokołowa, zastaliśmy poczęstowani jajecznicą z szynką Naturrino autorstwa szefa kuchni Dominika Moskalenko.
Muszę przyznać, że jadłam wiele jajecznic w wielu miejscach - ale tą Dominik wykonał tak wyborną, iż przypuszczam, że nic jej nie pobije! Nigdy nie przypuszczałam, że jajecznica może być tak smaczna.
Zebraliśmy się wszyscy w kuchni, aby zacząć przygotowanie posiłków.
Otrzymaliśmy przepisy na całodniowy zbilansowany jadłospis.
Wiadomo 5 posiłków dziennie.
Blogerzy przygotowali pierogi z farszem z pasztetu z pieczarkami, ze złotą cebulką podane na blanszowanym szpinaku.
Sympatyna rozmowa o smakach.
Spraw żywieniowych pilnowała Pani Agnieszka Piskała. Kompetentna, fachowa Pani dietetyk.
Szkoda, że ten dzień się skończył. Wyjechaliśmy smacznie najedzeni z nową wiedzą o produktach Sokołów Naturino i nową wiedzą o sobie, gdyż Pani Agnieszka Piskała przeprowadziła uczestnikom warsztatów analizę składu ciała, nawodnienie i wiele innych parametrów.
NATURRINO firmy Sokołów to produkty charakteryzujące się delikatnym smakiem z naturalnymi przyprawami. Firma zapewnia wysoką jakość surowca, odpowiednie selekcjonowanie i stosowanie wysokich standardów w procesie produkcji.
Mnie wędlina smakowała jak ta wyrabiana kilka dekad temu. Domowa, pachnąca, delikatna. Po prostu smaczna .
Było super: ) pozdrawiam.
OdpowiedzUsuńByło super: ) pozdrawiam.
OdpowiedzUsuńzazdroszczę takiego pysznego spotkania :)
OdpowiedzUsuńale smakowite spotkanie:)
OdpowiedzUsuńWspaniałe spotkanie i przygoda. Takie warsztaty zawsze coś nowego wnoszą w naszą kulinarną przygodę :)
OdpowiedzUsuńświetne warsztaty-zazdroszczę :)
OdpowiedzUsuńSame pyszności :D
OdpowiedzUsuń